Alcaldia

Sr. Miquel Tor i Lliuret

Alcalde d’Urús

Com Alcalde d’Urús i en nom de tot el Consistori vull donar-vos la benvinguda a tots aquells que heu obert aquesta porta de les noves tecnologies per conèixer el nostre municipi.

Urús és el primer poble que trobareu sortint del Túnel del Cadí en direcció a Puigcerdà, situat en una petita eminència damunt el torrent de La Valira, dotat d’unes vistes immillorables sobre La Cerdanya, amb unes característiques de tranquilitat i bones relacions que l’han fet el destí de moltes persones tant per fixar-hi la residència habitual com per passar les seves vacances, i prova d’això n’és l’increment en els darrers anys de la seva població tant de primera com de segona residència.

La gent del nostre poble és gent pacífica, gent de bé, amb un esperit de convivència fora del comú i per això, tot nou vingut és ben rebut i aviat es troba a casa seva.

Amb la confecció d’aquesta pàgina web volem, a més de donar a conèixer el poble, donar a conèixer la seva administració i facilitar les relacions dels particulars amb la mateixa, per això us convido a que seguiu obrint finestres de la nostra pàgina.